hello@podsaznanieto.bg
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
hello@podsaznanieto.bg

2-ри закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

11-те закона на Вселената Ви дават познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се с втория закон.

#2 Закон за предлагането

Законът за предлагането гласи, че за всяко търсене има предлагане. Има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаем. Основната причина, поради която нямаме нещо, е защото не искаме да го имаме, не вярваме, че ще го получим или очакваме да получим исканото точно във формата, в която сме го поискали.

Когато поискаме нещо, то ни се дава. Но исканото не винаги идва под формата, която очакваме или толкова бързо, колкото искаме. Най-често Вселената ще ни даде идея или мисъл, чрез която ще получим това, което искаме. Или пък тази идея ще се даде на друг, който ще допринесе за реализиране на исканото в живота ни. Също така може да забави проявлението на желанието ни, за да го получим в най-точния за нас момент, когато наистина сме готови да го получим. Пътищата за получаване на исканото са многобройни, но то винаги се реализира, ако сме готови да го получим.

Единственото, което трябва да направим, е да поискаме и да вярваме без съмнение, че ще го получим.

Много хора вярват, че когато имат в повече или искат да получат още, отнемат от друг. Наличността във Вселената е неограничена. Когато искаме да получим, може да сбъднем желанието на някой друг, който копнее да даде, за да се чувства полезен.

Грешката, която правим, е да искаме пари. Парите са средство. С тях ние можем да реализираме целите си, но сами по себе си те не са нашата цел. Трябва да искаме проявление на крайното ни желание, а не да искаме проявление на средството, с което то да се реализира. Така премахваме ограниченията и позволяваме на нашето желание да се осъществи по всевъзможни начини.

Заключение

Заключението от първите 2 закона на Вселената (Законът за мисленето и Законът за предлагането) е, че ако искаме по-лесно да постигаме целите ни, трябва да имаме позитивна настройка и да се чувстваме свободни да искаме, за да се проявяват нашите желания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap