hello@podsaznanieto.bg
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
hello@podsaznanieto.bg

3-ти закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

11-те закона на Вселената Ви дават познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се с третия закон.

#3 Закон за привличането

Законът за Привличането гласи, че привличаме това, към което насочваме вниманието си.

Нашите преобладаващи мисли определят нашето емоционално състояние, а то от своя страна определя нашата вибрация. Точно тази вибрация допуска в живота ни събития, хора и обстоятелства, които съвпадат с нейната честота.

Привличаме нещата, за които постоянно мислим. Ако мислите ни са преобладаващо позитивни, то ще привличаме обстоятелства, които ще проявяват щастие в живота ни. Ако сме фокусирани върху страданието, недоимъка и неправдите, то точно това ще се прояви в живота ни, защото ние ще бъдем във вибрацията на негативизма.

Извод от първите 3 закона на Вселената

Когато искаме да постигнем или получим нещо, то трябва нашите мисли да бъдат позитивни и да имаме постоянен фокус върху желаното. Така създадената вибрация ще позволи на нашето желание да навлезе в живота ни.

Вижте още: # 1 Закон за мисленето, #2 Закон за предлагането, 11-те закона на Вселената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap