4-ти закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

11-те закона на Вселената Ви дават познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се с четвъртия закон на Вселената.

#4 Законът за Получаването

Според Закона за Получаването, за да получим онова, което искаме, ние трябва да бъдем готови да го приемем безусловно. И не става въпрос просто да изречем на глас моментната мисъл, че сме готови да получим исканото от нас, а да бъдем сигурни, че го желаем на 100%.

Трябва да бъдем готови да приемем исканото без страх, притеснение и угризение, а със спокойствие, щастие и наслада. Ние получаваме само онова, което сме готови да получим.

Неспазването на Закона за Получаването блокира проявлението на нашите желания. Независимо от усилията, които сме положили да спазим предишните 3 закона на Вселената, ако не сме готови да поемем отговорност да получим исканото, то нашето желание няма да се прояви в живота ни.

Типичен пример за блокиране проявлението на нашите желания е притеснението и неудобството, което изпитваме, когато получаваме услуга или подарък без повод от хора, които не са ни толкова близки. Вселената може да прояви желанието или да спомогне за неговото реализиране по много различни начини и този е един от възможните.

Затова, за да позволите на Закона за Получаването да се прояви в своята цялост, осъзнайте ползите от това, което желаете да имате и бъдете готови да го получите и приемете, когато то се разкрие пред Вас. Не се притеснявайте и не се срамувайте да го вземете. Бъдете готови да поемете свята пълна отговорност за всички последствия от неговото проявление.

По този начин позитивната настройка, фокусираното внимание, убеждението, че ще получите желаното и готовността да го получите ще работят в синхрон за успешното реализиране на Вашето желание.

Вижте още:

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *