5-ти закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

11-те закона на Вселената Ви дават познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се с петия закон на Вселената.

#5 Законът за нарастването

Законът за нарастването гласи, че всичко, за което говорим и мислим, нараства.

Ако постоянно акцентираме върху трудностите, през които преминаваме, върху неуспехите ни, то те ще нарастват, защото ги захранваме с енергията на мисълта и проявилите се емоции.

Ако пък постоянно насочваме вниманието ни върху успехите и възможностите, които ни се предоставят, то тогава тези възможности ще започнат да се увеличават и ще изпълват живота ни, което позитивно ще предопредели нашия успех.

Най-успешният начин да увеличим изобилието в живота е да сме щастливи и признателни за всичко хубаво, което имаме и всичко хубаво, което ни се случва.

Колкото повече сме щастливи и признателни за хубавите неща, които имаме, толкова повече ще получаваме от тях.

Когато се чувстваме благодарни и признателни, ние увеличаваме честотата на нашата вибрация.

Благодарността, любовта и признателността са чувства с висока вибрация. Изпитвайки ги, те повишават вибрацията на нашето емоционално тяло, което общува пряко с нематериалния свят и допуска в живота ни обстоятелства, резониращи с нашата вибрация.

Как трябва да постъпваме, когато искаме да привлечем нещо, което все още нямаме?

Първо, благодарим за бъдещото проявление на нашето желание.

Второ, постоянно мислим за желанието ни, сякаш то вече се е проявило, чувствайки се щастливи и въодушевени, без съмнения и тревоги. Така захранваме желанието с позитивна енергия и неутрализираме съмненията, които са пречка за неговото материализиране.

Трето, акцентираме само върху хубавите неща, които изпълват живота ни. По този начин създаваме позитивна среда, в която чрез останалите закони започваме да проявяваме исканото от нас.

Вижте още: 11-те закона на Вселената

3 коментара към “5-ти закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *