hello@podsaznanieto.bg
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
hello@podsaznanieto.bg

7-ми закон на Вселената

11-те закона на Вселената Ви дават познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се със седмия закон на Вселената.

#7 Закон за нулево съпротивление

Законът за нулевото съпротивление гласи, че увеличаваме силата на всичко, срещу което се съпротивляваме, защото чрез нашите мисли и емоции ние го захранваме с все повече енергия.

Колкото повече енергия влагаме в борба срещу нещо, което не харесваме, толкова по-силно и могъщо става то. Това е и една от причините много хора да не успяват да постигнат своите цели. Те насочват вниманието си не върху нещата, които искат, а акцентират върху онова, от което искат да избягат и така постоянно го привличат и задържат в живота.

Бъдете щастливи и работете ЗА проявление на желанията си.

Не се фокусирайте върху трудностите и проблемите, а търсете техните решения. И правете всичко това с увереност и удовлетворение.

Вижте още: 11-те закона на Вселената

2 коментара към “7-ми закон на Вселената”

  1. Zakonite na vselenata naistina deistvat taka kakto sa opisani. Za tova tvardenie imam dosta sluchai kato dokazatelstvo v moia jivot.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap