hello@podsaznanieto.bg
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
Силата на Подсъзнанието със Стоян Табаков
hello@podsaznanieto.bg

1-ви закон на Вселената [от 11-те закона на Вселената]

11-те закона на Вселената Ви дадат познание, което да използвате за постигане на Вашите цели и сбъдване на Вашите мечти. Те функционират независимо от това дали ги прилагате съзнателно или не. Използвайте мъдро това познание, за да подобрите живота си. Запознайте се с първия закон.

#1 Закон за Мисленето

Законът за Мисленето гласи, че основното състояние на ума създава това, което е около нас. Реалността е отражение на нашите мисли. Нашите представи за света, нашите убеждения, проектират картината на нашата реалност.

Ако смятаме, че светът е жесток и допускаме само такива мисли в ума ни, то тази наша мисловна реалност постепенно започва да придобива материален облик и светът ни наистина се изпълва с хора, събития и ситуации, които ни носят страдание.

Ако пък смятаме, че светът е изпълнен с възможности и всяка трудност е просто ситуация, в която доказваме своята сила и придобиваме познания, то тогава ще виждаме възможностите навсякъде, без да се страхуваме от тях. По този начин животът ще ни поднася хиляди възможности, защото ние сме готови да се възползваме от тях.

Когато променим начина ни на мислене, то ние променяме и нашата реалност. Най-добрият измерител за вида на нашите преобладаващи мисли е заобикалящата ни среда. Тя е като огледало. Ако реализираме по-лесно нашите цели и се чувстваме удовлетворени от живота, ако полагаме по-малко усилия, за да постигаме желанията ни, то това означава, че поддържаме позитивно състояние на ума. Към това състояние трябва да се стремим, защото то ще ни помага да израстваме и да постигаме по-лесно това, което искаме.

Заключение

Опитвайте се да виждате доброто навсякъде! Така ще акцентирате върху позитивното в живота и ще привличате позитивни обстоятелства. Мечтайте и бъдеще щастливи от това, което имате и от това, което ще имате. Дерзайте!

Дори и в неблагоприятните събития, търсете ползата, колкото трудно и невъзможно да Ви се струва.

Вижте всички 11 закона на Вселената.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Copy link
Powered by Social Snap